ASD Group

ASD GROUPd.o.o Lukavac je domaća kompanija u privatnom vlasništvu, čija je primarna djelatnost trgovina i distribucija proizvoda crne i obojene metalurgije.

ASD GROUP d.o.o – ADRIATIC STEEL DISTRIBUTION svoje uspješno poslovanje gradi na temelju povjerenja kupaca, te stvaranja dugoročnih i partnerskih odnosa sa našim klijentima.

Profesionalan pristup baziran na znanju i iskustvu rezultirao je činjenicom da je ASD GROUP d.o.o izrastao u pouzdanog i sigurnog dobavljača i partnera u radu sa svim našim klijentima.

Svojim kupcima na lageru površine 2500 m2, kapaciteta 2500 tona nudimo širok asortiman proizvoda crne i obojene metalurgije.

Sjedište firme ASD GROUP – ADRIATIC STEEL DISTRIBUTION nalazi se u Lukavcu u modernoj hali izgrađenoj po najvišim svjetskim i evropskim standardima.

Skladišni prostor zatvorenog tipa od 2500 m2 kapaciteta 2500 tona čelika kupcima nudi i širok asortiman proizvoda crne i obojene metalurgije od kojih izdvajamo:

-čelične cijevi svih dimenzija i oblika

-toplovaljani i hladnovaljani limovi

-čelični nosači (UNP, HEA, HEB i HEM nosači)

-ugaoni profili

-aluminijski limovi

-inox limovi i inox cijevi

-plosni, okrugli i kvadratni čelici

 

ADRIATIC STEEL DISTRIBUTION je izgradnjom veleprodajne i maloprodajne mreže kupaca, sa fokusom na uspostavljanjedugoročnih partnerskih odnosa sa kupcima, a na obostrano zadovoljstvo postao prepoznatljiv brend u poslovnom okruženju.

Share this story!